1
Haziran
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Öfkeli kalabalık linç ediyordu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir evin içerisini gözetlediği iddiasıyla yakalanan şahsı, öfkeli kalabalığın elinden emniyet güçleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre olay Yeniköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çalıştığı işyerinden bir süre önce ayrıldığı belirtilen S.B. (32), çalışken kaldığı evin bulunduğu bölgeye geldi.

Burada bir evin içerisini gözetlediği ileri sürülen S.B. evde oturan kişi tarafından yakalanarak polise teslim edilmek üzere kapalı bir mekanda muhafaza altına alındı.

Bu sırada gece yarısı duydukları sesler üzerine evlerinden çıkan vatandaşlar, S.B.'nin içerisinde bulunduğu mekanın kapısında toplanıp tepki gösterdi. Bu sırada olay yerine gelen emniyet güçleri, vatandaşların tepkisi nedeniyle şüpheli şahsı bulunduğu yerden alarak ekip otosuna güçlükle bindirdi.

Oturduğu evin içerisinin gözetlendiğini ileri süren bayan, "Evde oturuyordum. Dışarıda bir çıtırdı duydum. Sesiz bir şekilde sesin nereden geldiğini dinledim. Çocuğun odasının penceresi açıktı. Oradan baktım birisi geçti. Eşim içeride idi Dışarıda biri var hırsız olabilir dedim. Eşim geldiğinde pencerede yüz yüze geldik ama içerisi karanlık olduğu için bizi görmüyordu. Evin içine bakıyordu. Evin içerisini gözetliyordu. Bira içiyordu. Eşim dışarı çıktı ve onu yakaladı. Polisi aradık" dedi.

İfadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürülen kişinin işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı olayla ilgili hazırlanan dosyanın adli makamlara sevk edildiği ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 19:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?