27
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Örgüt lideri BJK'lı eski basketbolcu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, Bodrum'da tatillerini geçiren ünlülere kokain ve esrar servisi yaptığı ileri sürülen 7 kişi gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen Kapan operasyonu çerçevesinde Bodrum'daki bar ve diskolar ile Bodrum'da yaşayan ünlülere kokain ve esrar ticareti yapıldığı ihbarı alındı. İstanbul Bodrum arası gerçekleştirilen kokain ve esrar ticaretini gerçekleştirilen zanlılar takibe alındı.

Emniyet ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik sürdürdüğü çalışmalar neticesinde, Muğla, İzmir ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda örgüt liderliğini Beşiktaş'ın eski profesyonel basketbolcusu İ.S.Y. (54) ile M.T.K. (64), U.Ö. (50), R.A. (38), S.A. (49), E.A. (40) ve Ç.A. (44) yakalandı.

Operasyonda, zanlıların üzerinde satışa hazır hale getirilmiş küçük paketler halinde 14.4 gram kokain maddesi, 394 gram esrar maddesi, Glock marka ruhsatsız tabanca ve 12 mermi ile iki adet sahte nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Yakalanan yedi zanlı "uyuşturucu madde ticareti" yaptıkları iddiasıyla Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 10:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?