16
Mayıs
2024
Perşembe
BODRUM - MUĞLA

Otogar çetesine 17 tutuklama

Muğla jandarması tarafından Aydın'ın Söke ilçesi ile İzmir ve Muğla ilçelerinde, iki gün önce gerçekleştirilen Korku Tüneli isimli operasyonda, Bodrum-İzmir hattında yolcu taşımacılığı yapan şirketleri ölümle tehdit eden, otobüslere saldırarak ağır hasar veren Söke Seyahat ve Taşımacılık Kooperatifi'nin yönetim kurulu üyelerininde aralarında bulunduğu 17 kişi sevk edildikleri Milas Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milas Adliyesi'ne bugün öğle saatlerinde getirilen ve Bodrum- İzmir hattındaki iki tünel ile 250 km.'lik karayolunda rakip firmalara kan kusturan ve kendilerine ‘Sasonlular’ adını veren şebekenin lider kadrosu da dahil olmak üzere E.Ç, A.K., N.S, B.D., A.A., S.K., K.O., S. A., R.T., Y. S., E. H., M.S.A., M.Ç., İ.S., M. O., G. S. ve Ş.U., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Muğla Cezaevi’ne gönderildiler.

Bölgede faaliyet gösteren belli başlı otobüs firmalarının da korkulu rüyası haline gelen ve firmaları yaklaşık 1 milyon YTL. maddi zarara uğrattığı öne sürülen şebekenin elemanlarıyla kooperatifin yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu çetenin lideri K.Ç ile Ç.U., M.Ö., M.D., Y. D. İsimli zanlılar hakkında tutuklama kararı çıkarıldığı ve aranmaya başlandığı belirtildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2007 Cuma 10:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?