22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Oyuncak maymundan esrar çıktı

Bodrum ilçesinde polisin düzenlediği bir operasyonda hediye paketine sarılı oyuncak maymun içerisine zula edilmiş 4’er ve 5’er gramlık poşetler halinde kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak göz altına alınan 2 kişi biner YTL kefalet ve adli kontrol uygulanmak kaydı ile serbest bırakılırken bir şüphelinin de aranmasına devam ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik 3 ayrı noktada düzenlediği operasyonda şüpheli 2 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda suçta kullanıldığı belirtilen 2 adet cep telefonu ile oyuncak bir maymun içerisine saklanmış, 4’er ve 5’er gramlık kilitli poşetler içerisinde toplam 78 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

“Torbacı Maymun” (K) adı verilen operasyonda gözaltına alınan Y.A.(22) ile O.Ç.(36) polisteki sorgularının ardından, “Satmak maksadı ile uyuşturucu madde nakletmek” suçundan adli mercilere sevk edildi. Şüpheliler biner YTL kefalet ve adli kontrolle ile serbest bırakılırken, kubar esrar maddesinin Aksaray İli’nden ilçeye sokulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak bir şüphelinin aranmasına devam ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 17:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?