23
Mayıs
2024
Perşembe
BODRUM - MUĞLA

Ruslar'ın yarışma programı çekimleri Bodrum'da

Rusya Muz TV’de yayınlanan "7 kişi Güneş Altında" isimli yarışma programının çekimlerine Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bulunan World Of Wonders (WOW) Beach Clup’ta başlandı.

Türkiye’de yayınlanan yarışma programı "Biri Bizi Gözetliyor"un değişik versiyonu olan yarışmada, yaşları 17 ila 18 arasında değişen 7 yarışmacı 24 saat kameralar ile izleniyor.

İlk kez Türkiye’ye gelen ve otelde oluşturulan çadır içerisinde tek başına yaşamak zorunda kalan yarışmacıların her hareketi izlenerek, kameralara kaydediliyor. Yarışmacılar WOW Beach Clup’ta kurulan çadır içerisinde uyuyor ve yönetmenin planladığı oyunlar ile puan kazanıyor.

Yarışma bittikten sonra Rusya’da yayına girecek programda, halkın SMS yolu ile verdiği oylamalarla birinci olan yarışmacı 10 bin dolar para ödülü ile ödüllendirilecek. Organizasyon yetkililerinden Natalia Duloğlu, 11 gün sürecek olan yarışmanın sonunda Rusya’ya gidecek olan yarışmacıların orada gerçekleşecek oylama sonucu dereceye gireceğini belirtti.
Wow Beach Clup içerisinde aktivitelere katılan yarışmacılar ayrıca otel dışına çıkarak Bodrum’un tarihi ve doğal güzelliklerini de yaşama imkanı buluyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2005 Çarşamba 01:52:32
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 11:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?