22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Sea Garden yaza hazır

Hapimag Resort Sea Garden, hizmet yelpazesini genişleterek bahar fiyatlarıyla 23 Nisan 2005 tarihinde kapılarını açıyor.

Konukların konforu ve memnuniyetini sağlamak için Hapimag Resort Sea Garden'da 2005 yaz sezonuna ilişkin projeler ve yenilikler şöyle; 


- Toplantının konusu, süresi ve katılımcı sayısı ne olursa olsun; teknolojiyle konforun birleştiği salonlarda artık tüm misafirler İş Merkezi ve İnternet salonundan da yararlanabilecekler. 

- Doğal çevre güzellikleriyle, binlerce farklı bitki ve çiçeği barındıran tesiste keyifli yürüyüşlerle beraber ilginç turlar yapılacak. (mantar, baharat turları gibi…)

- Türk ve yabancı kahvelerin yüzlerce çeşidinin bulunacağı Merhaba Turkish Coffee Shop ve Bodrum gecelerinin tadına varmak üzere Pacha Club hizmet verecek. 

- Otelin uluslararası standartlara sahip restaurantlarına bir yenisini daha eklendi.
Laguna Fish & Grill Restaurant.

- Her yaş grubuna hitap eden animasyon gösterileri ve çocuklara özel; çocuk olimpiyatları, tenis turnuvaları etkinliklerden sadece birkaçı. 

- Tatil Köyü plajında, tahta platform üzerinde, rahat minderlere uzanıp keyifli bir müzikle içkinizi yudumlayabileceğiniz Orak Bar, müşterilere özel kokteyllerle yaza hazır.

Aslı Ertekin - Kent Haber / Bodrum
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2005 Cumartesi 10:36:02
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 16:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?