18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Şok eden kaza

GÖRENLERİ ŞAŞIRTAN KAZA

Bodrum ilçesinde, içerisinde iki kişi bulunan otomobilin içme suyu boru hattı çukuruna düşmesi sonucu bir kişi hafif yaralandı.

Kaza, Kıbrıs Şehitleri Caddesinde meydana geldi. Serdar Deniz'in (32) kullandığı 48 R 1954 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarpmanın ardından yolun sağında Devlet Şu İşleri'nin Bodrum Yarımadası İçme Suyu Projesi'nde kazılan boru hattı çukuruna düştü. Kendi çabaları ile otomobilden çıkan Deniz, araçta bulunan eşi Tülay Deniz'e de (26) yardım ederek birlikte çukurdan çıktı. Karnını tutarak acı içerisinde kıvranan bayan, bölünmüş yolun karşı tarafında bulunan çevre sakinleri tarafından sandalyeye oturtularak teselli edilmeye çalışıldı.

Kazazede bayan trafik polisi tarafından çağırılan 112 acil servis ambulansı ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazı çalışması nedeni ile yolun daraldığını gösteren trafik uyarı levhası bulunan bölgede meydana gelen kazada, araç sürücüsü Serdar Deniz bir aracın aniden önüne geçtiğini söyledi.

Özel bir şirkette güvenlik görevlisi olduğunu belirten Deniz, "Sol şeritten ilerliyordum. Sağ şeritte giden araç sinyal vermeden aniden önüme geçti. Ona çarpmamaya çalışırken bu olayı yaşadık" dedi.

Otomobilin, yaklaşık 2 metre 80 santim derinlikte ve yaklaşık 1 metre 90 santim genişliğindeki çukura yan düştüğü kaza, vatandaşları şaşırttı. Su hattı projesinde ihaleyi alan firma yetkilileri de olay yerine geldi. Meraklı vatandaşların üzerine fikir ürettiği kazada, otomobili çukurdan çıkaran çekici görevlisi de "İlginç bir kaza. Arabayı buraya eliyle koymuş gibi. Böyle bir kaza bulamazsın. Allah'tan ölü yok" dedi.

Kazayı yara almadan atlatan sürücü Serdar Deniz'in eşinin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi. Serdar Deniz ve eşi, hastaneye geldikten bir saat sonra el ele hastaneden çıktılar.

GÖRENLERİ ŞAŞIRTAN KAZA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 18:18:04
Güncelleme :21 Mart 2010 Pazar 18:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?