20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Son sözü 'Göğsüm ağrıyor' oldu

Fatih Terim ve Millilere Zeytin Adası’nda vereceği yemek öncesi masaj yaptıran Doğan’ın ‘Göğsüm ağrıyor’ dedikten sonra kalp krizi geçirdiği öğrenildi


TATİLİNİ geçirdiği Bodrum’a eşi Aysel Doğan ile gelen Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Fatih Terim’in de bulunduğu grupla Torba’daki Alkoçlar Butik Otel’de yemek yedi. Yemek sırasındaki sıkıntısı yüzüne vuran Hasan Doğan, akşam saatlerinde konakladığı Rixos Otel’e döndü. Masaj yaptırmak için otelin hamamına giden Doğan, yaklaşık yarım saat kaldığı hamamdan çıkışında işadamı Cihan Kamer ile çay içti. Bir bardak çayını içen Hasan Doğan’ın ‘Göğsüm ağrıyor’ diyerek ayağa kalktığı, Cihan Kamer ile yürürken birden yere yığıldığı öğrenildi.

İLK MÜDAHALE TURİSTTEN

CİHAN Kamer’in yardım çağrıları üzerine otelde tatilini geçiren Belçikalı Kalp Cerrahı Ivan Clause, Hasan Doğan’a müdahale etti. Daha sonra da otelde görevli doktor Cem Yazıcı da Doğan’ın yanına geldi. Hasan Doğan’a oksijen verildi ve göğsüne şok uygulandı. Ancak Doğan, tıbbi müdahalelere cevap vermedi. Hasan Doğan’a ilk müdahaleyi yapan Belçikalı cerrah Clause, İngilizce olarak ‘Geri dönmek istemiyor’ dedi. Hasan Doğan, hemen ambulansla Özel Bodrum Hastanesi’ne kaldırıldı.

MİLLİLERE ADADA YEMEK

TFF Başkanı Hasan Doğan’ın başka bir ile nakledilebilme olasılığına karşı, Marmaris’ten kısa süre içinde ambulans helikopter getirildi. Antalya’dan getirtilen ambulans uçak da Milas-Bodrum Havalimanı’nda hazır bekletildi.

Hasan Doğan’ın, önceki gece, Fatih Terim ve milli takım futbolcularına vereceği yemek için Zeytin Adası’nı, kırmızı-beyaz renkli bayraklar ve tüllerle süslettiği öğrenildi. Ancak, Doğan, yemekten birkaç saat önce yaşamını yitirdi.

Star
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 09:51:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?