25
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Sporculara sürpriz nişan!

ÖDÜL TÖRENİNDE SÜRPRİZ NİŞAN

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen zıpkınla balık avı yarışlarına katılan ve aralarında duygusal bir bağ olan 2 sporcuya, yarışların ödül töreninde yapılan sürprizle nişan yüzükleri takıldı.

Bodrum'da düzenlenen "Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası 8. Geleneksel Zıpkınla Balık Avlama Anı Yarışları", Bodrumspor Yelken Kulübü'ndeki ödül töreni ile sona erdi.

Yarışlarda, ferdi sıralamada 11 bin 540 puanla Mustafa Ertürk birinci, 5 bin 765 puanla Özbay Aslan ikinci ve 3 bin 530 puanla Gökhan Çetin üçüncü oldu.

3'er kişilik takımlar sıralamasında ise, babalarının da denize gönül verdiği öğrenilen sporculardan Efsane Joniorlar 11 bin 540 puanla birinci olurken, 5 bin 765 puanla Savutlar ikinci ve 4 bin 955 puanla Türk Divers takımı üçüncü oldu.

Her yıl, hayatta olmayan ve daha önce Bodrum'da yaşamış denizcilerden birinin anısına düzenlenen yarışlar bu yıl "Deli İbram" lakaplı, İbrahim Nalbantoğlu anısına gerçekleştirildi. Türkiye'nin farklı illerinin yanı sıra Rusya ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden birer takımın yer aldığı yarışlara, toplam 23 takım halinde yaklaşık 80 sporcu katıldı.

Yarışmaya katılanlara ve dereceye girenlere deniz kabuklarından hazırlanan ödülleri ile madalya ve hediyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve yarış komitesi üyeleri tarafından verildi. Dereceye giren bazı sporculara da ayrıca zıpkın ve palet hediye edildi. Ödül töreninde halen hayatta olan efsane dalgıçlar da unutulmadı.

Türkiye Su Sporları Federasyonu (TSSF) Muğla İl Temsilcisi ve federasyonun teknik kurul üyesi Filiz Tan, yarışların centilmenlik içerisinde tamamlandığını belirterek katılımcılara teşekkür etti.

SÜRPRİZ NİŞAN

Yarışlara Bodrumspor Kulübü'nden katılan 26 yaşındaki Çiğdem Özgür ile İstanbul Büyük Mavi Sualtı Sporları Kulübü sporcusu 32 yaşındaki Fuat Kasmalar, ödül töreninde sürpriz bir şekilde nişanlandı. Geçen yıl İstanbul'da bir dalış fuarında tanışıp arkadaş oldukları öğrenilen ve aralarında duygusal bir bağ oluşan sporcuların nişanlanacaklarını öğrenen yarış komitesi, onlara ödül töreninde sürpriz bir nişan töreni hazırladı.

Yarış komitesinde yer alan TSSF Muğla İl Temsilcisi, aynı zamanda Bodrum Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Birimi Sorumlusu Filiz Tan, 2 sporcunun ismini anons ederek "Bizi birleştiren deniz sloganına uyan 2 gencimizi burada nişanlıyoruz" dedi. Sporcuların yüzüklerini takarak kurdeleyi kesen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Arkadaşlar bugüne kadar gelmişler. Onlar bu işe zaten karar vermişler. Bugün bana bu güzelliği, bu mutluğu yaşattıkları için kendilerine teşekkür ederim. İnşallah nikahlarını da bir dahaki yarışlarda bir tekne üzerinde kıymak nasip olur" dedi.

ÖDÜL TÖRENİNDE SÜRPRİZ NİŞAN
ÖDÜL TÖRENİNDE SÜRPRİZ NİŞAN
ÖDÜL TÖRENİNDE SÜRPRİZ NİŞAN
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 15:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?