18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Tango Pasion Bodrum Sea Garden'da !

13 Haziran 2004 Pazar akşamı 21:30’da Hapimag Resort Sea Garden Agora Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak olan TANGO PASION, ağırlıklı olarak, 20. yüzyılın en ünlü Arjantinli kompozitörü Astor Piazzola’nın eşsiz müziğiyle dans edecek olan topluluk, tangonun işlendiği ve çağdaş bir yaklaşımın sergilendiği 45 dakikalık bir bölümden oluşuyor.
Monica Romero, ünlü sanatçı Estela Raval’ın ve şarkıcı, müzisyen Rycardo Romero’nun kızı olarak Buenos Aires’te doğdu. Jazz ve modern dans eğitimi alan Monica Romero, eğitiminin yanısıra prestijli koreograflarla ve Nuri Cid, Beatriz ve Victor Ferrari ve Moira Chapman gibi deneyimli dansçılarla çalıştı. 1984 yılında Omar Ocampo ile tanışarak kariyerinin dönüm noktasını yaşadı. Evlendikten sonra “ Los Ocampo ” grubunu kurdular.

Omar Ocampo Entre Rios’da doğdu ve profesyonel dans kariyerine genç yaşta başladı. 11 yıl Ulusal Santiago Ayala, ’El Chucaro’ ve Norma Viola ile çalıştı. Omar Ocampo Arjantin’in en iyi folk dansçısı olmasının yanısıra ’Danzas Argentinas Competition’ ın da jüri üyesi. 1988’den bu yana eşi Monica Romero ile birlikte tango’yu dünyaya tanıtıyorlar.

Aslı ERTEKİN - Halkla Ilişkiler
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2004 Salı 09:38:07
Güncelleme :14 Haziran 2004 Pazartesi 23:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?