18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

TEMA gönüllüleri Yalıkavak’ta fidan dikti

Bodrum Orman Şefliği’nce yürütülen bir çalışma ile yarımadada yangın geçirerek yok olan ağaçlık alanlar yeniden ağaçlandırılıyor. TEMA Vakfı Bodrum üyeleri, Orman Şefliğine destek olmak amacı ile bu projede yeraldı.

Yalıkavak Beldesi Gökçebel Köyü’nde geçtiğimiz yaz yanan Migros’un arkasındaki alan ağaçlandırıldı. Ağaç dikimi nedeniyle düzenlenen törende birer konuşma yapan Bodrum Kaymakamı Osman Ekşi ve Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan, bu örnek projeye her zaman destek olacaklarını, TEMA’nın ve Bodrum Orman İşletme Şefliği’nin yürüttüğü ağaçlandırma çalışmalarıyla yarımadanın eski güzel yeşil günlerine kavuşmasını temenni ettiklerini belirttiler.

Tema Vakfı Bodrum Gönüllü Sorumlusu Şenay Nur da çalışmalarına hız vereceklerini belirtirken, Tema’nın gerçekleştirdiği bu kampanyaya destek olan Bodrum Belediyesi, Yalıkavak Belediyesi, Gündoğan Peynirçiçeği Gönüllüleri, Metro Turizm, Vittoria Pastanesi ve Bodrum FM’e teşekkürlerini sundu.

Yalıkavak Belediyesi ve komşu belediyelerden katılan idareciler, TEMA Vakfı üyeleri, Gündoğan Peynirçiçeği Gönüllüleri, Yalıkavak Neşe Doğan İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileriyle vatandaşların katıldığı kampanyada 100 adet çam fidanı dikildi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 11:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?