18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Tunçeri kardeşler Turgutreis'te basketbol okulu açıyor

Türk basketbolüne uzun yıllar hizmet veren ve vermeye devam eden Kemal ve Kerem Tunçeri kardeşler Tugrutreis’te Basketbol okulu açıyor.

Turgutreis Belediye Başkanlığının destekleri ile Turgutreis’te basketbol okulu açan İki kardeş 19 Temmuz itibariyle Turgutreisli çocuklara 12 ay  basketbol eğitim verecek olan iki kardeş Turgutreis’te alt yapıya önem vererek önümüzdeki yıllarda Turgutreis’i profesyonel lige taşımayı hedefliyor,

İstanbul ve Denizli’den sonra Turgutreis’te de okul açan kardeşlerin amaçları Bodrum Yarımadası’nda profesyonel basketbol eğitimi vermek ve profesyonel ligde oynayabilecek çocuk yetiştirebilmek.

Belediye Başkanı Ali Server Yazgan, “Her gün gelişen Turgutreis’te kültürel ve sanatsal etkinlikler tüm hızıyla devam etmektedir. Bundan sonrasında ise Turgutreis gençleri için profesyonelce ayrı projeler içinde olma arzusundayız. Turgutreis’te oluşturacağımız basketbol takımıyla kış sezonuna belli bir hareketlilik katacağına inanıyoruz. Aynı hareketliği optimist, voleybol, folklor, futbol gibi dallarda da profesyonelleşerek arttırma hedefindeyiz.” dedi.

Kemal ve Kerem Tunçeri kardeşler ise Yarımada içinde büyük bir potansiyele sahip olan Turgutreis Beldesi’nde gerek salon gerekse manevi desteklerin sonsuz olduğu Turgutreis’e hizmet vermekten mutluluklarını dile getirdiler.

Yaz döneminde Salı, Çarşamba, Perşembe günleri Kış döneminde ise hafta sonları çalışmalar devam edeceğini belirten Tunçeri kardeşler, tüm çocukları her hangibir fiziksel özellik aramadan okullarına davet ediyorlar.

Ayşegül Ülkü - Kenthaber / Turgutreis
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2005 Çarşamba 12:07:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?