18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Turan Özdemir'den iyi haber

TURAN ÖZDEMİR'İN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakıma alınan "Dondurmam gaymak" filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir'in sağlık durumunun ilk güne göre çok daha iyi olduğu bildirildi.

Turan Özdemir, Ortakent beldesinde meydana gelen trafik kazasında, yolun ortasındaki kediyi almak isterken motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanarak Bodrum Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sadullah Ender Tabur, Özdemir'in sağlık durumu hakkında "Yoğun bakımdaki takibi devam ediyor. Beyindeki kanama, beyinde hayati fonksiyonları engelleyici durumda değil. 5. günden sonra iyileşmeye tam olarak girecektir. Bugün çekilen 4. tomografisi gayet iyi neticelendi. İlk geldiği güne göre çok daha iyi. Tek tük konuşmaya başladı" dedi.

Turan Özdemir'i ziyaret etmek amacı ile İTÜ Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural ve "Panter Emel" lakaplı Emel Yıldız, Bodrum Devlet Hastanesi'ne geldi. Yoğun bakımda tedavisi süren Turan Ödemir'in sağlık durumu hakkında doktorundan bilgi alan Prof. Dr. Orhan Kural, "Doktoru gittikçe iyiye doğru gittiğini söyledi" dedi.

"Turan Özdemir bizim çok sevdiğimiz saydığımız bir sanatçı" diyen Prof. Dr. Kural, "Bir can uğruna bunu yaptı. Farkında değil ama kendisine destek olmak için bu ziyareti kendimize bir görev bildik. Dileriz ki bu güzel fedakarlık Türkiye çapında örnek olur. Kediyi kurtarmak için fedakarlığa girişti. Kalbi atan her şey bizim için değerlidir. Bu olayı duyunca onu kendime çok yakın hissettim" dedi. Ziyaret sırasında elinde bir kedi biblosu bulunan Kural, bunun bir sembol olduğunu ve bir anlam ifade edeceğini düşündüğünü belirterek bibloyu Özdemir'in ailesine bıraktığını belirtti.

Emel Yıldız ise olayı duyduğundan bu yana çok üzgün olduğunu ifade ederek "Çok seveni var. Doktoru iyiye gittiğini söyledi. Umarım iyi olacaktır" dedi.

 

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KAZAYI ANLATTI

Turan Özdemir'in yanı sıra yoğun bakıma alınan kazaya karışan motosikletin sürücüsü Onur Küpeli (19) yoğun bakımdan çıkarılarak servise alındı. "Kendimi iyileşmiş gibi hissediyorum" diyen Küpeli kaza ile ilgili olarak, "Önümde araba gidiyordu. Bir süre sonra, kaza yeri diye tahmin ediyorum, o geçtikten sonra ben de geçerken etraf karardı. Sadece onu hatırlıyorum. Motosikletimin ışığı yanıyordu. Hızlı değildim. Kaskım yoktu. Sabah uyandığımda evde uyandığımı sanıyordum Bir baktım doktor dikiş atıyor. Turan Özdemir'in benim bildiğim durumunun iyiye gittiği ve ameliyata gerek kalmadığı. Ailesine geçmiş olsun diyorum" dedi.

TURAN ÖZDEMİR'İN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
TURAN ÖZDEMİR'İN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 20:12:00
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 02:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?