18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Turgutreis Bisiklet Şenliği

Turgutreis Belediyesi ve Turgutreis Gönüllüleri Derneği işbirliğinde “1. Geleneksel Bisiklet Şenliği” düzenleniyor.
27 Haziran 2004 Pazar günü tüm Yarımada halkının katılımı ile gerçekleşecek bisiklet Şenliğinde bisiklet sporunun önemi vurgulanacak.
Turgutreis Bisikletçileri, "otomobilden in, bisiklete bin" anlayışını Türkiye’de yaygınlaştırmak ve çevre kirliliğine kamuoyu dikkatini çekmek amacı ile 27 Haziran 2004 günü bisiklet gezisine 7’den 70’e bisiklet sever katılması bekleniyor.

Bisiklet sporunun yaygınlaştırılması ve sportmenlik anlayışının geliştirilmesi için her yıl bir araya gelmeyi amaçlayan Turgutreis Bisikletçileri için müjdeli haber Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server YAZGAN’dan geldi. Bisiklet severlerin talepleri karşısında kayıtsız kalamayacaklarını belirten Başkan Yazgan, "artık bisiklet severler için Turgutreis’te rahat ve güvenli bir bisiklet yolu olacak. Kadıkalesi’nden başlayarak Alacaburun’a kadar devam edecek olan bisiklet ve yürüyüş yolu projesi yakın bir tarihte inşa edilmeye başlayacaktır" dedi.
Turgutreis Merkezden 17.30 da başlayacak olan parkur trafiğe o gün için kapatılacak. Alacaburun’da verilecek ara ile bisiklet severler arasında hediye edilecek bisiklet kurası çekilecek. Aynı zamanda Alacaburun mevkiinde Turgutreis’te eğitim veren okul aile birliklerinin hazırladığı kermeslerle panayır havasında güzel bir gün yaşanması planlanıyor.
AYŞEGÜL ÜLKÜ-KENTHABER-BODRUM/TURGUTREİS
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2004 Cuma 21:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?