22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Turgutreis'te yollar parke kaplanıyor

Belediye Başkanı Ali Server YAZGAN, belediyenin turizm sezonu öncesi yapması gerekli işlere öncelik veriyor. Turgutreis Belediyesi kış sezonunun ardından Turizm sezonuna hazırlanırken tüm cadde ve sokaklara bakım çalışmalarına hız verdi.

Beldede gerçekleştirilen genel bakımla birlikte daha önce asfalt olan sokakların parke çalışmalarına hız veren Turgutreis Belediye yetkilileri kısa bir süre içersinde çalışmaların biteceğine ve Turizm sezonunu Belediye yönetimi olarak sorunsuz geçirebilmek için gerekli önlem ve tedbirleri aldıklarını belirttiler.

Özellikle inşaat yasağı sürecine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan YAZGAN, Sezon öncesi ve içersinde her belediye servisine düşecek görev gibi belediye zabıtasına da büyük işlerin düşeceğini ve zabıta servisinin dikkat etmesi gereken konulara da değindi. Yazgan,” Bu yıl görüntü, ses kirliliği ve han utçuluk gibi konularda Belediye Zabıta Servisimizin taviz vermeyeceğini belirtmek isterim. Belediye olarak mayıs sonuna kadar gerekli asfalt ve çevre düzenlemelerini yaparak beldemizi haziran başında gelen misafirlerimizi daha da güzel bir Turgutreis’te ağırlamak için tüm hızımızla çalışmalar devam etmektedir. Yeni döşenen parke taşlarıyla yeni bir kimlik kazanacak olan beldemiz de bu sene beklenenin çok üstünde turist ağırlayacağını da vurgulamalıyım.” dedi.

Ayşegül Ülkü-Kenthaber/Turgutreis
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2005 Perşembe 10:16:40
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 11:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?