22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Turistleri taşıyan jeep kaza yaptı : 6 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, safariden dönen turistleri taşıyan Jeep'in kontrolden çıkarak orta refüjdeki ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si Hollandalı, 4'ü İngiliz olmak üzere 6 turist yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde safariden dönen turistleri taşıyan iki Jeep'ten önde giden, F.C'nin (29) kullandığı 48 TD 308 plakalı araç, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde kontrolden çıkarak orta refüjdeki palmiye ağacına çarparak durdu. Kazada araçta bulunan Hollandalı çift Nynanda Vakkool (59), Cornelıus Bolle (67) ile İngiliz baba Neelai Patel (39), anne Bella Patel (38), kızları Kert Patel (5) ve erkek çocukları Raul Patel (8) yaralandı. Kazada, başından yaralanan Nynanda Vakkool ve eşi olay yerine gelen Özel Bodrum Hastanesi ambulansı ile Patel Ailesi 'de 112 Acil Servis ambulansıyla Özel Bodrum Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. 

Hastanede ilk müdahaleleri yapılan, İngiliz Patel ailesinden, çenesinden yaralanan anne Bella Patel ve şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ailenin diğer fertleri ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Neelai Patel, trafik ışıklarına yaklaştıklarında araç sürücüsünün birden frene bastığını ve direksiyonu sola kırması ile yoldan çıktıklarını söyledi. Hollandalı çift ise kafa travması şüphesi ile hastanede müşahede altında tutuluyor. 

Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Bedrettin Ulusoy, Hollandalı turistlerin çekilen tomografilerinin normal çıktığını ancak bu tür vakalarda 24 saat müşahede altında tutmak gerektiğini belirterek, onları konuk ettiklerini söyledi. Ülkelerinden tatil yapmak için geldikleri Bodrum'da safari heyecanı tadarak güzel ve keyifli bir gününün ardından geçiren turistlerin yaşadığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2007 Cuma 09:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?