18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Turizmin altın yılı

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESİAD) tarafından düzenlenen toplantıya katılan Başbakanlık eski Danışmanı Can Bulak, bölge turizmini değerlendirdi.

Bodrum Denizhan Restoran’da düzenlenen toplantıya BESİAD üyeleri katıldı. Toplantıya konuşmacı olarak katılan Başbakanlık eski Danışmanı Can Bulak, bölge tuirzmini ve Türkiyenin Turizm politikasını değerlendirdi.

Turizmin bu yıl Bodrum için altın yılını yaşatacağına inandığını belirten Bulak, "Bodrum’da turizmin bu yıl çok iyi olacağına inanıyorum. Fakat Bodrum’da pek çok eksik var. Bodrumlular ellerinin altındaki değerleri kullanamıyorlar. Taşın altına herkes elini koymalı. Eğer kimse taşın altına elini koymazsa sorunlar her geçen gün büyür. Örneğin Bodrum’da yaz sezonu öncesinde gerekli olan hazırlıklar yapılıyor. Ben her sabah saat 07.00’de yürüyüşe çıkıyorum ve çalışmaları inceleme şansım oluyor. Ama inanılmaz şeylerle karşılaşıyorum. Belediye çalışmaları cumartesi pazar günleri duruyor. Bodrum gibi bir yörede sezon öncesinde çalışmaların bırakın hafta sonu durmasını gece bile devam etmeli" dedi.

Güvenlik sorunlarına da değinen Can Bulak, çalışmaların daha iyiye gittiğini ve emniyet teşkilatının daha duyarlı ve dikkatli olduğunu belirterek, esnafında üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 15:32:53
Güncelleme :22 Nisan 2005 Cuma 17:07:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?