19
Mayıs
2024
Pazar
BODRUM - MUĞLA

Ünlüler yelken açtı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 'Famous Cup' yelken yarışları başladı.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından Maserati Marina Yacht Club sponsorluğunda düzenlenen yarışlara katılan ünlü isimler renkli görüntüler oluşturdu.

2 gün sürecek yarışlara 'inshore' ve 'offshore' sınıfında 18 teknenin katıldığı belirtilirken, Bodrum- Kıstak adası etabında 16 mil mücadele edilecek olan ilk gün yarışları Bodrum Karada önlerinden başladı. 2006 yılında başlayan ve 4.'sü bu yıl düzenlenen yarışlarda, Türkiye'de yelken sporunu daha geniş kitlelerle buluşturabilmeyi ve Bodrum'da yelken turizmini geliştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Ünlü simaların profesyonel yelken ekipleriyle beraber yarıştığı yarışlara
Sibel Tüzün, Didem Erol, Yonca Evcimik, Gani Müjde, Neşe Erberk, Yeliz, Burcu Çetinkaya, Sema Öztürk ,Zeyno Gönenç, Irmak Ünal, Dolunay Ünal, Ali Berker, Simge Ünal, Buse Işık, Bürde Aslan ve Merve İren gibi ünlü isimler katılıyor.
Daha önce bu yarışlara yine katıldığını belirten Didem Erol, ayrıca kupa sahibi de olduğunu ifade ederek "İnşallah onun yanına bir tane daha koymak istiyorum" dedi.

Ünlü isimlerden Gani Müjde ise America's Cup'da da yarışacağını söyledi.
Yarışlarda ünlülerden bazıları dümene geçerken neşeli tavırları ile dikkat çekti.
Yarışlarda dereceye girenlere ödülleri, 2. gün yarışlarının tamamlanmasının ardından düzenlenecek ödül töreninin ardından verilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2009 Cumartesi 19:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?