19
Mayıs
2024
Pazar
BODRUM - MUĞLA

Yelkenci bayanlar doyasıya eğlendi

Dünyada yalnızca kadınların yarıştığı tek organizasyon olan Uluslararası Kadınlar Kupası Yelken Yarışları’nda sporcular Turgutreis Belediyesi Gecesi’nde dans ederek stres attılar. Yorucu geçen Yalıkavak – Turgutreis etabını tamamlayan 16 tekne ile 200 bayan sporcu gece boyunca dans ederek eğlendiler. Gecede ilk üçe giren yelkencilere Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan Amiral heykeli verdi.


Turgutreis Belediyesi, Garanti Emeklilik, D-Marin ve TBYK iş birliğinde 3.kez gerçekleşen Kadınlar Kupası’nda coşku ve eğlence dolu bir gece yaşandı. Belediye Başkanı Ali Server Yazgan, belediye birim amirleri, organizasyona destek veren otel müdürleri ve tüm sporcuların katıldığı gecede ilk üçe ödülleri dağıtıldı. Yalıkavak – Turgutreis etabını önde tamamlayan IRC 1 Sınıfında Zıpkın teknesi tüm rakiplerini geride bıraktı. İkinci Sollare teknesi üçüncü ise Rosinante teknesi oldu. IRC 2 sınıfında da büyük heyecan yaşandı. Elan One teknesi en iyi dereceyi elde ederek 15 millik parkuru en önde tamamladı. Rosa Luna ikinci Pioneer ise yarışta üçüncülüğü elde etti. Dereceye girenlere kupaları Başkan Ali Server Yazgan dağıttı.


Gecede ayrıca Belediye Yelken Kulübüne optimist alarak destekte bulunan Club Armonia Oteli Genel Müdürü Tayfun Şarman ve Armonia Bodrum Evleri Genel Müdürü Behlül Yıldırım’a Amiral heykeli vererek teşekkür etti. Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Ayşegül Ülkü de organizasyona desteklerinden dolayı D-Marin Halkla İlişkiler Müdürü Gonca Uygun’a Amiral heykeli verdi.
(İK)
09.10.2008 13:17 TSİ
NNNN

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 15:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?