17
Mayıs
2024
Cuma
BODRUM - MUĞLA

Yeni Sezon Teni Lezzetler

Turgutreis Belediyesi Amiral Cafe’de yeni sezonda yeni tatlar.Turgutreis Belediyesine ait Amiral Cafe 5 yıldır verdiği hizmet güzelliği ile tüm Yarımada’ya hitap ediyor. 6. yıl dönümünde yenliklerle başlayan ünlü Cafe, mönüsüne değişik lezzetler katıyor.
Turgutreis’e gelen misafirlerin arasında Amiral Cefe’de oturmadan ve Amiral Tost’u tatmayanınız yoktur. Turgutreis Belediyesi’ne ait Amiral Cafe bu ünlü ürününe kardeş bir lezzet ekliyor. “Amiral Köfte” , Susamlı ekmek içersinde özel etten meydana getirilmiş köftesi salatası ve cipsi ile ekmek arasında yenile bilinecek bir çeşit.
Bunun yanında işletme müdürü Sinan Çolakgil,” Her yeni sezon öncesi cafemizde bazı değişlikler yaparız. İlk olarak dikkat ettiğimiz hijyenin ve kalitenin belediyemize yakışır olması . Günü takip etmesi ve müşterilerimizin istediği talebi karşılayabilmekte bir o kadar önemli. Bu yaz cafe mönümüzde yöresel gözlememiz, ev böreğimiz, ev baklavamız, Amiral tavuk, kumru ve amiral köftemiz yeni sezonda müşterilerimize sunulmuştur” dedi.
AYŞEGÜL ÜLKÜ-KENTHABER-BODRUM/TURGUTREİS
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2004 Salı 13:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?