18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

'Yıkımı gerçekleştirmediğim için hatalıyım'

Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan düzenlenen kahvaltıda son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalar yaptı.

Başkan Ağan, belediyenin yaz sezonu öncesinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiği konuşmasında yurtdışı ziyaretlerinden de bahsetti. Basın mensuplarının; İçişleri Bakanlığı’ndan gelen müfettişler ve görevinden alındığı yönündeki söylentiler konusundaki sorularını yanıtlayan Mazlum Ağan, "İçişleri Bakanlığından müfettişler geldiğinde yurtdışındaydım. Döndüğümde müfettişlerin sorularını yanıtladım. Müfettişler, Diamond Of Bodrum Oteli ile ilgili sorular sordular. Ben, yıkımı gerçekleştirmediğimiz için hatalı olduğumu, konuşmamın başlangıcında söyledim. Yıkımı gerçekleştirmememin sebebinin ise işletmenin kuruldan ruhsat alma şansının olduğunu belirttim. Biz, Bodrum’da turizmin gelişmesi için bir takım çalışmalar yapıyoruz. Bu konuyla ilgili hukuk karşısına çıkacağımı da biliyorum fakat şimdi görevimin başındayım" diye konuştu.

Kendisinin en çok üzen konunun rüşvet aldığı konusunda çıkan dedikodular olduğunu belirten Ağan, "Bu konu beni çok üzdü ve yıprattı. Rüşvet aldığım yönünde elinde bilgi ve belge olan, Allah rızası için çıksın konuşsun" dedi.

Bodrum Belediyesi; seçim dönemi öncesinde, geçtiğimiz yıl inşaatı tamamlanan Diamond Of Bodrum Oteli ile ilgi para cezası kesmiş ve otel ile ilgili yıkım kararı almıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 14:09:11
Güncelleme :9 Mayıs 2005 Pazartesi 10:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?