27
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Zehir tacirlerine darbe

Bodrum’da polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği iki ayrı operasyonda toplam 110 gram kokain ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 kişi adli makamlara sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, turizm sezonunda hareketliliğin arttığı ve gece eğlenceleri ile adından söz ettiren Bodrum'da sokak satıcıları olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik polisin sürdüğü çalışma neticesinde 2 ayrı operasyon düzenlendi. H.K. (55) isimli kişinin Bodrum'da ikamet eden A.G.S. (60)isimli kişiye uyuşturucu madde getirerek turizm sezonu nedeni ile nüfus yoğunluğundan istifade ederek eğlence mekanlarında piyasaya sürecekleri tespit edildi.

Polisin gerekli takip çalışmaları sonucunda söz konusu iki şüpheli kent merkezinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınırken 15 gram kokain maddesi ele geçirildi.

Diğer bir olayda ise M.S.B. (31) ile S.T. (27) güvenlik güçlerine uyuşturucu madde satmak isterken suç üstü yakalandı. Şüphelilerle birlikte 95 gram kokain maddesi ele geçirildi. 4 zanlı Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Grup Amirliği'nde işlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde ticaret yapmak" suçundan adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 14:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?