22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Zıynet eşyaları çalan hırsıza suçüstü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir evden ziynet eşyası çalarak bozdurmak istediği iddia edilen bir kişi, yakalanarak gözaltına alındı.


Alınan bilgiye göre A.D. isimli şahsın yaklaşık 1 yıl önce aldığı ziynet eşyası takımı, bir süre önce evinden çalındı. Bunun üzerine şahıs, ziynet eşyasını aldığı kuyumcu arkadaşına giderek durumu anlattı.

10 gün önce çalınan altınların bir kısmının altın siparişi alınan ve tamiri yapılan bir işyerinde bozdurulmak istendiği anlaşıldı. Bunun üzerine A.D.'ye altınları satan ile kendisine bozdurulmaya getirilen işyeri sahipleri irtibata geçti.

Daha önce 3 çeyrek altın ve bir küpeyi bozdurduğu ileri sürülen
şüpheli Ö.A. (26), altın siparişi alınan ve tamiri yapılan işyerine bu kez altın kolyeyi paraya çevirmek için geldiğinde "Almıyoruz" denilerek geri gönderilirken, durum polise bildirildi. Kısa sürede olay yerin gelen polis, verilen eşkal doğrultusunda şüphelinin gittiği yönde yaptığı araştırma neticesinde hırsızlık zanlısını Atatürk Caddesi'nde gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 23:03:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?