19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Akçaalan’a pazar kuruluyor

Turgutreis Belediyesi, 7 Şubat'ta gerçekleşen Meclis toplantısında alınan karar ile Akçaalan mevkiine vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine haftada bir gün sebze pazarı kurmayı kararlaştırdı.

Haftanın Salı günü kurulacak olan pazarda, öncelikle yerli sebze satıcıları teşvik edilecek. Akçaalan mevkiide kurulması planlanan pazar yerinde sebze satıcılarını teşvik etmek amacıyla ilk 3 ay esnaftan pazar yeri ücreti alınmayacak.

Vatandaşlardan gelecek olan talepler doğrultusunda pazarda el yapımı ürünlerini satmak isteyen esnaf için özel stantlar açılacak. Pazar yerinde zabıta için bina ve vatandaşların kullanımı için bir adet bay ve bayan tuvalet olacak.

Haftalardır Pazar yeri açılması konusunda vatandaşlardan yoğun talepler geldiğini belirten Turgutreis Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Bozkurt “ Pazar yerleri herkese açık olacak. İsteyen esnafımız sebzesini stantlarda satışa sunabilecek. Vatandaşlardan gelen taleplere göre isteyenler el ürünlerini sergileyebilecek, ancak öncelikle yerli halka öncelik verilecek” dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2006 Çarşamba 18:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?