24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Ulusoy TÜRSAB'ı savundu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gelen Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Genel Başkanı Başaran Ulusoy, 18-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Diamond of Bodrum Otel'de düzenlenen akşam yemeğine katılan Ulusoy, Bodrum'da faaliyet gösteren TÜRSAB üyelerine yönelik yaptığı konuşmada, seçimler öncesinde kendisi hakkında ortaya atılan suçlamaları cevaplayarak, "Yıpratılan ben olmuyorum, bu kadar sıkıntısı olan teşkilatımız TÜRSAB yıpratılıyor. 6 yıldır yapılan her şeyin hesabını vermeye hazırım. TÜRSAB'ta ciddi bir muhalefete ihtiyaç vardır. Bana suçlamada bulunanları Allah'a havale ediyorum" diye tepkisini gösterdi.

Genel Başkan Başaran Ulusoy, "TÜRSAB, vakıf veya iştirakleriyle, TÜRSAB üyelerine hizmet etmektedir. Yasal mevzuat çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren TÜRSAB, yasalar kapsamında da her zaman denetlenmektedir. Yasalar doğrultusunda meslek birliğinin ve üyelerinin yararına hizmetler vermektedir. Yöneltilen iddiaların asılsız olduğu birlik kayıtları, TÜRSAB Yönetim Kurulu faaliyet raporu, şirketlerle ilgili yasalar nezdinde usulüne uygun tutulan kayıtlar, mali raporlarla TÜRSAB üyelerine ve kamuoyuna açık yönetim anlayışıyla her zaman ispatı mümkündür" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 11:16:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?