23
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Bodrum'da 'İşte Öyle Birşey'

"İşte Öyle Birşey" isimli televizyon filmi, Bodrum'un Turgutreis Beldesi'nde çekiliyor. Başrollerini Yeşim Salkım ve Aytaç Arman'ın paylaştıkları "İşte Öyle Birşey" isimli sinema filmi Bodrum'da çekiliyor.

Yaklaşık 10 gündür devam eden çekimler Turgutreis Beldesi'nde devam ediyor. Turgutreis'in değişik bölgelerinde yapılan çekimlere vatandaşlar ve turistler büyük ilgi gösteriyor. Yönetmenliğini Şahin Gök'ün yaptığı film, bir tiyatro oyuncusunun geçirdiği kaza sonucu hayatında meydana gelen değişiklikleri ve büyük aşkını arayışını anlatıyor.

Derin karakterini canlandıran Yeşim Salkım, Ömer Faruk karakterini canlandıran Aytaç Arman'ın başrolleri paylaştığı filmde, Melisa Sözen, Hicran Yavuz, Damla Cercisoğlu, Gökçer Gencer, Semra Sima, Kutay Köktürk, Radife İnce ve Naz Bilgiç değişik rollerde yer alıyor.

Turgutreis'te devam eden çekimlerde, filmdeki Derin karakterinin hayatını değiştiren kaza sahnesinin çekimi için film ekibi uzun süre çalıştı. Bodrum Turgutreis karayolu Kadıkalesi bağlantı yolunda gerçekleştirilen kaza sahnesinin çekimi yaklaşık 5 saat sürdü.

Kamyonla karşı karşıya gelen aracın reklam tabelalarına girdiği kaza sahnesi 5-6 kez tekrarlandı. Kaza sahnesinin ardından yaralanan Derin'i (Yeşim Salkım) ve arkadaşını araçtan kurtarmak için ambulans ve vatandaşlardan oluşan bir kalabalık bir figüran grubu da filmde rol aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 10:57:30
Güncelleme :11 Ağustos 2005 Perşembe 11:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?