2
Haziran
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

'Jeneratöre mazot yerine yağ koymuşlar'

Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen Yalın konseri, jeneratörün arızalanması nedeniyle gecikmeli başladı. Konser gecikince ünlü popçu Yalın'ı sahneye bekleyen yüzlerce kişi, alkış ve ıslıklarla durumu protesto etti.

Antik Tiyatro'da konser veren ünlü popçu yalın, jeneratörün arızalanması sebebiyle saat 21.00'de başlaması gereken konserine 22.00'de başladı. Bekleyen basın mensuplarının karşısına seyircilerin görmediği kulis arkasında çıkan Yalın, "Jeneratörde bir arıza olmuş. Mikrofon bile kullanamıyoruz. Bu yüzden arızayı da seyircilere iletemedik. Yeni jeneratör geliyormuş bekliyoruz" dedi.

Akşam 19.00'da arızalanan jeneratörün yerine 3 saat sonra yeni bir jeneratör geldi. Jeneratör bağlantısının kurulmasının ardından bu defa da sahne hazırlıklarının yapılması beklendi. Konserin gecikmeli başlaması üzerine seyirciler durumu alkış ve ıslıklarla protesto etti. Sahneye çıkan Yalın, şarkı sonrasında izleyenlerden özür dileyerek, "Beni boşuna yuhalamayın, benim suçum yok. Jeneratöre mazot yerine yağ koymuşlar. Burası Türkiye böyle şeyler oluyor" şeklinde konuştu.

Konseri izlemeye eşiyle birlikte gelen ünlülerden Gani Müjde de konseri bekleyenlerdendi. Müjde, "Biz para vermedik onun için sorun yok" diyerek espri yaptı. Yalın söylediği duygusal parçalarla izleyicilere olanları unutturdu. Konser başka bir sorun çıkmadan 2 saat devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 10:37:46
Güncelleme :17 Ağustos 2005 Çarşamba 11:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?