19
Mayıs
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Sea Garden'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

Hapimag Resort Sea Garden Mini Bodrum Caddesi her Pazartesi olduğu gibi Zafer Bayramı’nın denk geldiği bu gün de renkli geçecek. 20:30’da açık havada yapılan çeşitli etkinlikler, küçük folklor grubu, dansöz ve geleneksel yiyeceklerin olduğu eğlenceden sonra, konuklar akşam yemeklerini Toros Restorantı’nda alacaklar. Zengin Türk mutfağından örneklerin sunulacağı büfe, konukların damak tadı ile birlikte gözlerine de hitap edecek.
 
Tuana Dans Okulu’ndan gelecek 24 kişiden oluşan folklor ekibi (Bir Anadolu Masalı) canlı müzik grup Velvet’in ardından sahne alacak. Sea Garden Agora Açıkhava Tiyatrosu’nda bir saat aralıksız sürecek olan folklör gösterisi, saat 22:00’de başlayacak. Oynayacakları yöreler; İzmir, Kırklareli, Burdur, Bilecik, Terekeme (Azeri solist bayan dansçı), Hakkari, Potpuri, Trabzon (karadeniz).
 
Gece, Ankara'dan özel olarak gelen “Bir Anadolu Masalı” folklor grubunun sunacağı şovdan ve Grup Velvet’in canlı müziğinden sonra sona erecek.
 
 
"Bağımsız, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'nın 82. yıldönümünü kutluyor, büyük önder ATATÜRK ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz."
Sea Garden - Aslı Ertekin
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2004 Cuma 16:31:55
Güncelleme :14 Eylül 2004 Salı 10:19:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?