2
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

12 ay balık keyfi

Restaurant Etoile De Mer, daha önce denemediğiniz deniz ürünleriyle hazırlanmış farklı meze çeşitleriyle tanışmanız için Bodrum Turgutreis Marina’da 12 ay boyunca sizleri bekliyor…

250 kişilik açık ve kapalı salonlarıyla misafirlerini hergün marinanın ve günbatımının muhteşem manzarasıyla buluşturan Restaurant Etoile De Mer, deniz kenarında frankofon müziklerle, romantük bir atmosferde güzel bir ziyafet çekmek isteyenler için ideal bir mekan. Deniz ürünleri yemeyi her defasında ayrı bir zevk haline getirebilmek amacıyla çalışan Taşkent ailesi, yirmi beş yıl boyunca İstanbul’da servisin en iyisini sunmanın ve hizmet kalitesiyle turizm camiasına örnek olmanın verdiği güvenle Haziran ayından bu yana Bodrum’da misafirlerini Restaurant Etoile de Mer’de ağırlıyor.

HEM KALİTELİ HEM UCUZ

Uygun fiyatlarla lüksü yaşatmayı hedefleyen Restaurant Etoile de Mer, birbirinden lezzetli balık çeşitlerini kusursuz hizmet anlayışı ve eşsiz manzarası ile misafirlerine sunuyor. Gün içinde hafif yiyecekler ve serin içecekler sunan Restaurant Etoile de Mer, akşam olunca gerçek atmosferine, temizliği ve nefasetin bir arada bulunduğu bir mekana dönüşüyor. Kaliteli hizmetten herkesin yeterince faydalanabilmesi için uygun fiyatlarla hizmet veren Restaurant Etoile de Mer, misafirlerine yıl boyunca farklı tadlar deneme şansı veriyor.

DAMAK TADINDA FARKLI LEZZETLER

Bodrum yarımadasında balık yemenin artık belirli çizgiler içinde, ezberlenmiş mezelerle, aynı tatlar ve mekanlarla standartlaştığı bir dönemde hizmet vermeye başlayan Restaurant Etoile De Mer, damak tadında değişiklikler arayanlar için farklı alternatifler sunuyor.

Balık pastırması, balık köftesi, balık kokoreç, balık kebabı, ekmek arası balık çorbası gibi menüleriyle değişik ve alışılmamış tadlar sunan Restaurant Etoile De Mer, tadılmamış yeniliklerin yanında misafirlerine lüks ve modern bir mekanda yemek yemenin keyfini yaşatıyor. Bodrum yarımadasının her yerinden kolaylıkla ulaşılabilinen Turgutreis Marinası içinde olan Restaurant Etoile De Mer, birbirinden lezzetli mezelerini, günlük balıkları konuklarının isteğinize göre hazırlıyor. Restaurant Etoile De Mer, misafirlerinin özel olarak yaptırılmış frigorifik teşhir reyonundan seçtikleri balıkları, onların tercihlerine göre tuzda, buğulama ya da kömür ızgarasında hazırlayarak mini bir şov eşliğinde sunuyor.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2005 Çarşamba 13:12:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?