17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Bodrum Uluslararası Yat Kulübü artık Turgutreis'te

Denize ve eğitime aynı hassasiyeti gösteren Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan, ‘da kulübe hem üyelik hem de sponsorluk başlıkları altında destek vereceklerini açıkladı.
Bu doğrultuda, sorularımızı cevaplayan kulüp başkanı Meltem Özer, “Turgutreis teki çocuklarımızı optimist ile, lazer ile tanıştırmak istiyoruz. Ayrıca yetişkinlerimize yelken konusunda eğitimler verip belde halkının en büyük nimetlerimizden biri olan denizle daha içiçe daha bilinçli yaşamalarını planlıyoruz. Bununla birlikte Turgutreis beldesinde bulunan ve bizimle aynı doğrultuda düşünen arkadaşlarımızı da üyelerimiz arasında görmek isteriz. Amacımız, Turgutreis belediyesi ve D-Marin ile birlikte hareket edip etkinliklerimizi arttırmaktır. Belediye Başkanı Ali Server Yazgan’ın talebi doğrultusunda BIYC olan ismimizi bundan böyle Turgutreis Bodrum Yat Kulübü olarak değiştirdik dedi.


Ali Server Yazgan ise gerçekleşen bu değişiklik konusunda mutluluğunu dile getirdi. Yazgan, “Amiral Turgut Reis’ten ismini alan ve her gün gelişmekte olan güzel beldemizin bugüne kadar sadece amatör olarak deniz sporları ile ilgilenmesi büyük bir eksiklikti. Bugün ise Avrupa’nın üçüncü büyük marinası D-Marin ile birlikte daha profesyonel etkinliklerde bulunma şansımız oldu. Yıllardır deniz ve denizcilik konusunda çeşitli eğitimler veren bu başarılı kulübü Turgutreis’e kazandırmış olmaktan mutluyum. . BIYC olarak bilinen ve Bodrum’dan sonra Turgutreislilere hizmet verecek olan bu kulübün tüm yöneticilerini isim değişikliği konusundaki hassasiyetleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Tüm çocuklarımıza ise bu derneğin başlatacağı etkinliklere davet ediyorum” dedi.

Ayşegül Ülkü
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2004 Pazar 10:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?