23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Bodrum'da bir Amerikalı

6 yıldır Bodrum'da 8 yıldır Türkiye'de yaşayan Amerikalı Robert Fick daha sakin olduğu için Türkiye'ye geldiklerini söyledi.

Bodrum'un Yalıkavak Beldesi'nde yaşayan ve Aziz Birsin ile bir stüdyo kurma çalışmaları yapan Robert Fick, sahne performansı ile tatilcileri eğlendiriyor. Amerikan tarzı müzikleri seslendiren ve gitarı ile şov yapan Fick sahne performansı ile göz dolduruyor. Bodrum Yasmin otelde sahne alan Fick'i sanatçı Neco başta olmak üzere Bodrum'da sahne alan bir çok sanatçı izledi.

Türkiye'yi çok sevdiğini Belirten Fick, "1995 yılında Türkiye'ye bir tur ile tatile geldik, 1997 yılında eşim ve çocuklarım ile birlikte İzmir'e yerleştik. 2 sene sonra da Bodrum'a taşındık" dedi. Aziz Birsin ile birlikte bir stüdyo hazırladıklarını ifade eden Robert Fick, çalışmalar tamamlandığında tüm sanatçıların çalışmalarını Bodrum'da güzel doğada ve temiz havada yapabileceklerini belirtti. Eşi Sandy ve 4 çocuğu ile birlikte Bodrum'da yaşayan Robert çocuklarının kendisinden daha iyi Türkçe konuştuğunu belirterek Türkiye'de olmaktan oldukça memnun olduklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2005 Pazar 12:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?