2
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

Öğrencilerden Başkan'a teşekkür

Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan okullara gösterdiği katkılardan dolayı öğrencilerden teşekkür çiçeği aldı.

2006 yılına girerken Belediye Başkanı Ali Server Yazgan’a eğitimde gördükleri destek için teşekkür eden öğrenciler kendilerinin böyle bir belediye başkanına sahip olmalarından duydukları mutluluğu da dile getirdiler.

Bugüne kadar belde içersindeki okulların gerek yapım aşamasında gerekse gündelik işler içersinde bilgisayar, personel, ulaşım, tamirat, arsa tahsilatı, tamirat gibi yardımlarda bulunan Yazgan, aldığı teşekkür çiçeği karşısında mutluluğunu saklamadı.

Tüm belde okullarını temsil eden Zeynep Budak, “ Bugüne kadar eğitimimizi tamamlayabilmek, Yurdumuza ve memleketimize yararlı birer birey olabilmek için ailelerimiz kadar çaba sarf eden değerli başkanımız Yazgan’a iyi yıllar dilemek ve bize kazandırdıkları için teşekkür etmek amacı ile kendisini ziyaret ettik. Kendisi de her zaman gösterdiği incelikle bizi kabul etti. Kendisine sizin huzurlarınız da da bir kez daha teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını önümüzdeki bir çok yılda devam etmesini Turgutreis öğrencileri olarak diliyoruz” dedi.

Başkan Yazgan ise” Bugüne kadar eğitime ve sizlere kazandırdıklarımızla bizlerde gurur duyuyoruz. Görevde kaldığım sürece siz değerli öğrencilerimize, ve çok değerli eğitmenlerimize yardımlarımız elimizden geldiğince devam edecektir. Bundan sonra sizlere hediye etmeyi amaçladığım, yeri hazır olan Ege Üniversitesi’nin hukuk bölümünü beldemize kazandırabilmek. Şunu da belirtmeliğim ki aldığım hediyeler içersinde benim için en değerli olanı sizlerin elinden aldığım sizler kadar güzel olan bu çiçek olduğunu da belirtmeliyim” dedi.

Ayşegül Ülkü/ KentHaber/ Bodrum
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 13:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?