19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Turgutreis’e 9 Nisan'da yıldız yağacak

Turgutreis Belediyesi ve Bodrum Motosiklet Kulübü organizasyonluğunda her yıl yapılan Endro Motosiklet yarışları bu yıl 9 Nisan tarihinde Turgutreis’te gerçekleştirilecek.
Bu yıl diğer yarışlardan farklı bir çizgi çizerek dikkatleri üstüne toplacak olan yarışlar oldukça renkli geçecek.

Yarışlar öncesinde son günlerin popüler rock grubu “Yüksek Sadakat” konser verecek. Gençlerin sevgilisi olan grup en güzel parçalarını Turgutreisliler için seslendirecek. Ünlü şovmen Hakan Doğanay’ın sunucu olarak katılacağı yarışlara manken Esra Eron’da güzelliğiyle renk katacak.

Bodrum Motosiklet Kulübü’nün, her yıl Turgutreis Belediyesi ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği “Türkiye Endro Motosiklet Şampiyonası 1. Ayak Turgutreis Endro Motosiklet Yarışları” nın bu yıl daha görkemli bir atmosferde geçeceği belirtildi.

Motor yarışlarını ve konseri izlemek üzere Muğla Yarımadası’ndan yaklaşık 5000 kişinin Turgutreis’e akın etmesi bekleniyor. Turgutreis Belediyesi tarafından Mandıra Mevkiinde yeni hazırlanan parkurda yapılacak olan yarışlara, 65 sporcunun katılacağı belirtildi. İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Bursa, Balıkesir, Bodrum, Fethiye ve Yunanistan’ın Kos Adası’ndan motorcuların katılacağı öğrenildi.

Yunanistan’ın Kos Adası’ndan gelen yarışçılarla Kos Belediye Başkanı Miltiadis Fakkos’un da izleyici olarak eşlik edeceği belirtildi. Yarışların bu yıl karnaval havasında geçeceğini belirten Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan “Muğla Yarımadası’ndan çok sayıda motor tutkunu yarışların olduğu gün Turgutreis’e akın edecek.

Yarışlarda son günlerin sevilen rock grubu Yüksek Sadakat, şarkılarıyla renk katacak. Ünlü şovmen Hakan Doğanay ve manken Esra Eron’da yarışları izlemeye gelenlere keyifli anlar yaşatacak. Kos Adası’nda ki meslekdaşımın da aramızda olması da mutluluk veren etkenler arasında” dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 22:14:28
Güncelleme :20 Mart 2006 Pazartesi 22:19:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?