17
Haziran
2024
Pazertesi
YAŞAM

Yabancılar partide coşacak

Turgutreis Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği Christmas Partisi’ne beldede yaşayan yabancıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Turgutreis Dubara Bar’da 26 Aralık günü düzenlenecek eğlenceye beldede yaşayan İngiliz, Hollandalı, Alman, İrlandalı ve İskoçların katılacağı belirtildi.

Turgutreis Yarımadası’nda yaşayan yaklaşık 500 kadar yabancı hemşerinin katılacağı gecede, şarkıcı Evrim gitarıyla geceye katılanları coşturacak. Turgutreis Belediyesi Halkla İlişkiler Personeli ise, geceye katılacak yabancı hemşerilerin tek tek evlerine giderek davetiye dağıtımını sürdürüyor.

Yabancıların ücretsiz katılacağı Christmas Partisi’nde sabahın ilk ışıklarına kadar müzikli eğlence sürecek.

Amaçlarının beldede yaşayan yabancıları bir araya getirmek olduğunu belirten Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan “ Turgutreis Beldesi değişik milletten farklı kültürlerin bir arada olduğu bir yer,yaşamak için dünyanın bir çok ülkesi dışında Turgutrteis’i seçen ayrıcalıklı bu hemşerilerimizi 26 Aralık gecesi Dubara Bar’a davet ediyoruz.

Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Christmas Partisi’nin, önümüzdeki yıllarda devam etmesini sağlayacak ve onların buradaki yaşamını bir çok projemiz ile kolaylaştırarak birlikteliğimizi güçlendirmeyi planlıyoruz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 16:06:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?