22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Yaşlılara hizmete devam

Turgutreis Belediyesi Kasım ayında başlattığı “ Yaşlılara Hizmet Projesi” adı altında çalışmalarını sürdürüyor.

Turgutreis’te yaşayan kimsesi olmayan ve bakıma muhtaç yaklaşık 90 yaşlı, 6 gün boyunca evlerinde düzenli olarak tedavi görecek. 3-8 Ocak tarihlerinde sağlık ekibiyle beraber 6 gün boyunca Akçaalan, Akyarlar, Bahçelievler, Karabağ ve Bağla’da yaşayan ayak, baş, bel, omuz ağrıları çeken, kemik erimesi olan, yüksek tansiyon, şeker hastası, romatizma, gibi her türlü rahatsızlıklardan şikayet eden kimsesiz ve yardıma muhtaç yaşlılar düzenli ve kapsamlı bir tedavi altına alınacak.

Universal Hospital Hastanesi’nden bir başhekim, doktor ve hemşire Turgutreis’te yaşayan kimsesiz yaşlıları ilk planda Tugrutreis Universal Hospital evlerine kadar giderek gerekli tedavilerini gerçekleştirecek. Evde tedavi olması mümkün olmayan ve ameliyat olması gereken yaşlılar ise, Üniversal Hospital Hastanesi’ne kaldırılacak ve tedavilerine burada devam edilecek. Yaşlılara yönelik hizmetlerinin devam ettiğini ve tedavilerinden hiçbir ücret alınmadığını belirten Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan “ Beldemizde yaşayan yaşlılarımızın sağlık sorunlarıyla ve tedavileriyle yakından ilgileniyoruz. Önümüzdeki hafta tüm yaşlılarımız evlerinde tedavi görecek. Ameliyat olması gereken ve felçli olan yaşlılarımızın Universal Hospital Hastanesi ile yaptığımız anlaşma sonucundatüm tedavileri gerçekleştirilecek.

Yaşlılara Hizmet Projesi’yle görevde olduğum sürece odun, soba ve yemek dağıtımlarımız sürecek. Universal Hospital Hastanesi Başhekimi Aydın Aksoy ve yönetimine de bize gösterdikleri iyi niyet nedeni ile minnettarız ” dedi. 

Ayşegül Ülkü/ Kenthaber/ Bodrum
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 15:33:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?