18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Yokuşbaşı Mahallesi'nde çıkan yangın korkuttu

Bodrum'un Yokuşbaşı Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide çıkan yangın, korkulu saatler yaşanmasına neden oldu. Bugün akşam saatlerinde Bodrum Yokuşbaşı Mahallesi çevre yolu üzerinde çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü.

Makilik ve otluk arazide çıkan yangın, kısa sürede çevrede bulunan evleri tehdit etmeye başladı. Evlerinin bahçesine çıkan vatandaşlar, ellerindeki hortumlarla yangına müdahale etmeye çalıştı. Yangın bölgesinde bulunan bazı evlerin perguleleri yanarken, bazı evlerin bahçeleri hasar gördü.

Çok sayıda vatandaş ellerinde kazma ve küreklerle yangının etrafında bulunan kuru otları temizlemeye çalıştı. Bodrum, Yalıçiftlik Belediye İtfaiyeleri ve Orman Yangın söndürme arozözlerinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Öte yandan, Bodrum'da çıkan yangından kısa süre önce başlayan Yalıkavak çöplük yangını, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek devam ediyor. Çok sayıda itfaiye aracı ve yangın söndürme ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2005 Perşembe 10:51:26
Güncelleme :15 Eylül 2005 Perşembe 10:57:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?