2
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Ölüdeniz'de uyuşturucu operasyonu

Muğla'da Fethiye ve Ölüdeniz jandarmasının 19.09.2005 tarihinde Ölüdeniz Beldesi, Hisarönü Mahallesi'nde yaptığı operasyonda, 1 kilo 40 gram eroin ele geçirdi.

Fethiye'de şimdiye kadar Hint keneviri gibi uyuşturucu maddelerinin yakalandığı ama eroinin ilk defa ele geçirildiği vurgulandı. Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz Beldesi, Hisarönü Mahallesi'ne İstanbul'dan geldiği iddia edilen Tokatlı 36 yaşındaki M. Y.'nin (Mustafa Yavuz), eroin satmak istediği istihbaratını alan Jandarma, alıcı kılığına girerek şüpheli ile irtibata geçti. 10 bin Euro karşılığı 1 kilo 40 gram eroini satın almak için Mustafa Yavuz ile buluşulduğu anda Ölüdeniz Jandarma İç Takım Komutanlığı ile Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon düzenledi. Mustafa Yavuz'un, görevli jandarmaya 1 kilo 40 gram eroini teslim ederken yakalandığı iddia edildi.

Hazırlanan evrak ile birlikte adliyeye sevk edilen Mustafa Yavuz, Fethiye 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçunu itiraf ettiği öğrenilen Mustafa Yavuz'un eroini İstanbul'dan getirip, Ölüdeniz-Hisarönü'nde satmaya çalıştığını itiraf ettiği öğrenildi.
Fethiye'de bugüne kadar yapılan operasyonlar içerisinde en büyük uyuşturucu tacirinin yakalandığı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2005 Pazartesi 07:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?