23
Mayıs
2024
Perşembe
SAĞLIK

Sağlık ocaklarına bilgisayar

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, İl Genel Meclisi üyeleri Saadettin Abalı ve Cem Erkin'in yoğun çabaları sonucunda, sağlık ocakları için yeni bilgisayarlar alındı.

2005 yılında İl Genel Meclisi üyelerinin, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda aldıkları kararlar neticesinde İl Sağlık Müdürlüğü'ne bir bütçe ayrıldığını ve bu doğrultuda ayni veya maddi yardımlar yapıldığını belirten İl Genel Meclis Üyesi Cem Erkin, "Bu doğrultuda geçtiğimiz bir yıl içinde arkadaşlarımızla özverili bir çalışma içine girerek, Fethiye'deki bütün sağlık ocaklarımızın eksikliklerini gidermeye çalıştık. İhtiyaçların karşılanmasının ardından teknolojik desteklere başladık. 1 No'lu Sağlık Ocağı'nın ardından Esenköy Sağlık Ocağı, 2 No'lu Sağlık Ocağı ve Kemer Sağlık Ocağı'na takviye bilgisayar verdik" dedi.

İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Fethiye Devlet Hastanesi için bir memografi cihazı, bir de kemik danstrometre cihazının eksikliğinin gündeme geldiğini ifade eden Erkin, bu cihazları 2006 yılında hastaneye kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 12:17:52
Güncelleme :5 Kasım 2005 Cumartesi 12:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?