23
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

En yaşlı üyeye vefa

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kurulduğu günden beri hiç parti değiştirmeyen Fethiye'nin Zorlar köyünde yaşamını sürdüren Mustafa Türkmen'i ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu ve yönetim kurulu üyeleri, en yaşlı üyelerine plaket verdi.

CHP İlçe Sekreteri Erdal Orhan, "Mustafa Türkmen kuruluşundan bu yana Zorlar köyünde CHP'nin hem delegesi hem muhtarıydı. Zorlar köyünde yıllarca muhtarlık yaptı. Belki de Türkiye'nin en yaşlı parti üyesi" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Emrah Doğu "Bizim özümüz de, sözümüz de sevgi, saygı ve hoşgörü vardır. Sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve vefayı taşıyamayan insanlar toplumda ve yaşamda başarılı olma imkanları yoktur. Bizden önce bu bayrağı taşıyan ve bugün bize bu bayrağı taşımamıza neden olan geçmişte zamanını, emeğini ve parasını harcayan Mustafa Türkmen amcamıza bizde vefa borcumuzu ödemek için buradayız. Kendisine Allah'tan daha uzun ömür diliyorum. CHP'ne bizden önce yaptıkları katkılardan dolayı ilçe örgütüm adına bu plaketi kendisine veriyorum" dedi.

Türkmen, kendinin yeni nesil tarafından hatırlanmasının mutluluk verdiğini, bu ilçe örgütünün bölgeye çok büyük başarılar sağlayacağını şimdiden gördüğünü söyledi.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 18:39:41
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 23:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?