18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

120 atıcı yarıştı

MİLAS TRAP ATIŞ MÜSABAKALARI

Milas Avcılar Atıcılar Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen ‘6. Bahar Kupası Trap Atışları’ yapıldı.

Milas Avcılar Atıcılar Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği tarafından her yıl bahar aylarında geleneksel olarak düzenlenen Bahar Kupası Trap Atış Müsabakası’nın 6’ncısı Beçin Denizcik Orman Deposu yanındaki boş alanda yapıldı. Sabah erken saatlerde başlayan trap atış müsabakasına Bodrum, Kavaklıdere ve Yatağan’dan 120 yarışmacı katıldı. Müsabakaları yarışmaya katılanların yanı sıra MHP Milas İlçe Başkanı Mehmet Ali Şimşek ve MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kocabaş da izledi.

Akşam saatlerine kadar süren müsabakalarda birinciliği 100 puan ile Ozan Özer, ikinciliği 90 puan ile Çağrı Sobucalı ve üçüncülüğü 80 puan ile Mehmet Kızıldere aldı. Atışlarda birinci olan Ozan Özer’e ödül olarak birincilik kupasının yanı sıra Özde avcılıktan otomatik av tüfeği ve Avdoğa dergisinden bir yıllık dergi aboneliği, ikinci olan Çağrı Sobucalı’ ya ikincilik kupası ve Özde avcılıktan tek kırma av tüfeği, üçüncü olan Mehmet Kızıldere’ye üçüncülük kupası ve Özde avcılıktan 9 mm pipet tüfek hediye edildi. Müsabakalarda dördüncülüğü 75 puanla Hüseyin Yıldız, beşinciliği 70 puanla Hayati Akça ve Mürşit Başoğlu, altıncılığı ise 65 puanla Barış Özcan aldı.

Atışların sonunda konuşan Milas Avcılar Atıcılar Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Özkan, “Lisanlı atıcılarımız bulunuyor. Sürekli çalışmaları lazım ki başarı elde edebilsinler. Ancak atış poligonumuz yok. Bu nedenle de girdikleri müsabakalarda yeterli başarıyı elde edemiyorlar. İlçemizdeki tüm siyasi partilerden ilçemize bir poligon kazandırılması için gereken ilgiyi göstermelerini istiyoruz” dedi.

MİLAS TRAP ATIŞ MÜSABAKALARI
MİLAS TRAP ATIŞ MÜSABAKALARI
MİLAS TRAP ATIŞ MÜSABAKALARI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 11:53:03
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 09:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?