25
Nisan
2024
Perşembe
MİLAS - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Muğla Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

Milas Sıktı Koçman Meslek Yüksekokulu, 1995-1996 eğitim-öğretim yılında Milas ilçesinde Mimari Restorasyon Programı ile Nedime BELER Hanımefendinin bağışı olan bir Macar Evinde faaliyete başlamıştır. 1996-1997 Eğitim-Öğretim yılında Halıcılık, Turizm ve Otelcilik, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programları, 2000-2001 Eğitim-Öğretim yılında ise Turizm ve Otelcilik (İÖ) ile Halıcılık (İÖ) programları faaliyete geçmiştir. Milas'lı hayırseverlerden Halil GÜMÜŞEL ve Halil ÖZLER, Özler İş Hanının üst kısmını beş yıllığına Meslek Yüksekokulumuza bedelsiz olarak kiraya vermişlerdir. Milas'lı hayırsever vatandaşların katkısıyla temeli atılan ve devletin olanakları ile tamamlanamayan Milas Meslek Yüksekokulu binası için 512.553.658.812. TL. tutarındaki bedel Rahmetle andığımız Sayın Sıtkı Davut KOÇMAN tarafından Muğla Üniversitesi Sıtkı Koçman Vakfına ayrılarak Mayıs 2001'de tamamlanmıştır.

Programlar

İktisadi ve İdari Programlar bölümünde Ağırlama Hizmetleri, Ağırlama Hizmetleri (İ.Ö.), Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (İ.Ö.), İşletme ve Pazarlama Programları bulunmaktadır.

Teknik Programlar bölümünde Mimari Restorasyon, Mimari Restorasyon(İ.Ö), Halıcılık ve Kilim , Halıcılık ve Kilim (İ.Ö), Kuyumculuk,Tekstil Teknolojisi ve Takı Tasarımı programları bulunmaktadır.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Atatürk Mahallesi TKİ Lojmanları Arkası Beçin Beldesi
Adres2 :Milas / Muğla
Posta Kodu :48200
Telefon :0 252 515 12 01 / 02
Faks :0 252 515 12 00
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.