26
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

155'te online ihbar dönemi

155 POLİS İMDAT’TA ONLİNE İHBAR DÖNEMİ

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden anlık ihbarda bulunmaya yarayan sistem kullanıma sunuldu.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ait www.milas.pol.tr adlı resmi internet sitesi üzerinden ihbar ve şikayette bulunmaya yarayan sistem kullanıma sunuldu. Ülke genelinde suçun aydınlatılması ve suçlunun bulunması amacıyla oldukça yararı görülen internet üzerinden ihbar sistemi Milas’ta uygulanmaya başladı. Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü resmi sitesindeki ‘online ihbar’ bölümünden ya da ‘milasemniyetmudurlugu@hotmail.com’ e-posta adresinden ihbar ve şikayetlerinizi polise bildirilebiliniyor.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis projesini uygulamaya başladı. Vatandaşların polisin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olması ve vatandaş-polis ilişkisini daha da güçlendirmek amacıyla www.milas.pol.tr adlı internet sitesi kuruldu. Sitede vatandaşlar, istekler ve şikayetlerini bildirmelerinin yanında, emniyet teşkilatının yapmış olduğu faaliyetlere ve haberlere de rahat ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyor.

41 ayrı yabancı dilde kullanım imkanı da sunan sitede polisin otomobil, konut, gasp, soygun, çocukların cinsel amaçlı kötüye kullanılmaları, uyuşturucu maddeler, yaşlılar için güvenlik tedbirleri, konut güvenliği, adli olaylarda yapılması gerekenler, bayanların kapkaç olaylarından korunma yöntemleri gibi pek çok konuda uyarıcı açıklamalar da yer alıyor. Sitede kolayca araç, ceza puanı, sürücü belgesi iptal, MTV, kayıp çocuk, kayıp yetişkin sorgulama bölümleri de kullanıcıların zaman kazanması açısından öne çıkıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 14:35:01
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 16:56:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?