22
Mayıs
2024
Çarşamba
MİLAS - MUĞLA

17 yaşındaki Elif 5 aydır kayıp

Muğla'nın Milas İlçesinde, babaannesine gittiğini belirterek evinden ayrılan 17 yaşındaki Elif'ten 5 aydan beri haber alınamıyor. Ailesi, kızlarının fuhuş şebekesinin eline düştüğünü iddia ediyor. 

Muğla'nın Milas ilçesinde ikamet eden ailesi, yaklaşık 5 ay önce kardeşine 'Babaannem hastalanmış. Onun yanına gitmem gerek' diyerek evden ayrılan kızları Elif'ten bir daha haber alamadı. Ailesi, kızlarının 'Harun' adlı bir şahısla tanıştıktan sonra farklı davranışlar sergilediğini daha önce 2 kez evden kaçma girişiminde bulunduğunu bildirdi. 

Elif'in annesi Gülten D., eşiyle beraber zeytin toplamaya gittiğinde kızı Elif'in evden ayrıldığını söyledi. Elif'in 12 yaşındaki kardeşine Denizli'deki babaannesinin hastalandığını söyleyerek evden ayrıldığını anlatan Gülten D., "O günden bu yana kendisinden haber alamıyoruz. Cumhuriyet savcılığı ve jandarmaya haber verdik" dedi. 

Fakir bir aile olduklarını anlatan Gülten D., kızları Elif'in ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Kızının lisede okuduğunu anlatan Gülten D., şöyle konuştu: "Ev içerisinde bir sıkıntımız yoktu. Evden kaçtıktan sonra cep telefonunu bir iki kere aradım. Telefonu her seferinde bir erkek tarafından açıldı. Kim olduklarını bilmediğim kişiler evi arayarak 'kızın hayat yoluna düştü' dediler. Çocuğum birilerinin elinde. Kendi isteğiyle kalsa beni arardı. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Kızımın bulunmasını istiyorum. Babası ve kardeşleri perişan durumda. Yetkililerin kızımın bulunması konusunda gerekli çabayı göstermelerini istiyorum."
iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2007 Cuma 12:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?