18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

400 bin YTL'lik kredi talebi

Milas Belediyesi haziran ayı meclis toplantısı, Milas Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz başkanlığında yapılan toplantıda, üç ana gündem maddesi görüşülürken, gündem dışı olarak görüşülen konular da karara bağlandı. Toplantıda ilk olarak geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hayırsever vatandaşlar tarafından bağışta bulunulan yerde, plan değişikliği yapılması istemiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iletilen dilekçe, karara bağlandı ve alınan kararda, yolun kaydırılması ve revize edilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda Milas Belediyesi tarafından yapılacak olan yatırımlarda kullanılmak üzere 400 bin YTL’nin İller Bankası’ndan kredi alınması kararı, meclis üyelerinin görüşlerine sunuldu. Yapılan oylamada gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Alınan bu kararla Milas Belediyesi değişik altyapı yatırımlarında alınacak olan krediyi kullanabilecek. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından gündem dışı görüşmelere başlandı.

Milas Belediyesi Soğuk Hava Deposu’nda satılmakta olan buz kalıplarının fiyatlarında yapılan zammın geri çekilmesi oy birliği ile kabul edilirken, yeni fiyatlar KDV dahil 3 YTL olarak belirlendi.

Milas Otogarı’na giriş çıkış yapan araçlardan alınan 6.5 YTL fazla bulunarak 5.5 YTL’ye düşürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2005 Pazar 15:27:28
Güncelleme :5 Haziran 2005 Pazar 16:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?