20
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

AKP'den birlik mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milas İlçe Teşkilatı’nda yeni yönetim kurulu ve eski yönetim kurulu üyeleri önceki gün gerçekleştirilen genel kurul sonrası bir araya gelerek birlik mesajı verdi.


Yeni ve eski yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği toplantıda konuşan AK Parti Milas eski İlçe Başkanı Hürol Ünlü, genel kurulda AK Parti’de iki grup arasında geçen kongrenin bölünmeye yol açacağını düşünenleri işaret ederek, “Bu bir bayrak yarışıdır. Partimizin daha da büyüyerek iyi yerlere gelmesi için çalışmak bizlerin birinci görevi. Üçüncü olağan genel kurulumuzu çok güzel bir ortamda gerçekleştirdik. Her zaman yapıcı olmak zorundayız. Bugün partimizin ortak bir hedefi var. Hedefimiz yerel seçimlerdir. Yerel seçimlere el ele kol kola gireceğiz. Biz Milas’ı çağdaş bir kent yapmak istiyoruz. Onun için hepimizin canla başla çalışması gerekiyor. Bizlerinde ilçemizdeki sol partiler gibi parçalanacağını bekleyenler avuçlarını yalayacaklar. El birliğiyle solun kalesi denilen Milas’ı alacağız. Bu hedef doğrultusunda birlik içinde çalışmalarımız sürecektir. Bizim önümüzdeki hedef tam olarak budur” dedi.


Partinin belediye başkanlığı için aday belirleme stratejisine dönük açıklamalarda bulunan AK Parti Milas İlçe Başkanı Durmuş Cüce de, adayların kamuoyunun fikrini dikkate alarak belirledikten sonra isimlerin genel merkeze gönderilmek suretiyle belirleneceğini kaydetti. Kongreden yeni çıktıklarını ifade eden Cüce, “Seçimler sonucunda bizler sorumluluk aldık, AKP kazandı. Üzerime düşen sorumluluğu en iyi şekilde yürüteceğim. Gençlik ve kadın kollarımıza önem vereceğiz. Güçlendireceğiz. Hürol Ünlü ve Bülent Demir ile seçimden sonra birbirimizi kucakladık. Önümüzde yerel seçimler var. Bu süreçte aday adaylarımızı Milaslıların fikrini alarak belirleyeceğiz. Belirlenen tüm isimleri Ankara’ya göndereceğiz. Milas’ta kim aday olacaksa teşkilat olarak bizler onu destekleyeceğiz” diye konuştu.
(MH-MB-İK)

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 14:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?