25
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Anadolubank Milas’a şube açtı

MİLAS’A YENİ BİR BANKA ŞUBESİ

Anadolubank Milas Şubesi, İlçe Kaymakamı Bahattin Açtı tarafından hizmete açıldı.

Türkiye’nin genç ve yüksek gelişme potansiyeline sahip bankalarından biri olan Anadolubank, 3 şube ile çıktığı yola 86 şube ile devam edecek. Anadolubank, 12 yeni şubesi ile Ege bölgesinde perakende bankacılık, ticari bankacılık ve mevduat hizmetlerinin yanı sıra Egelilere Tarım Bankacılığı hizmeti de sunacak.

12 yıllık geçmişinde çağdaş bankacılığın tüm gereklerine uygun bir yapılanma gerçekleştirerek performans grafiğini sürekli yükselten Anadolubank, Tarım Bankacılığı’na attığı adım ile ürün ve hizmet yelpazesini genişletmeye devam etmeyi amaçlıyor. İstanbul ve Anadolu’daki şubelerinde sunduğu ürün ve hizmetlerle her zaman müşterilerinin yanında olmayı misyon edinen Anadolubank, Tarım Bankacılığı hizmeti ile Ege’deki şubeleriyle Milas çiftçisinin de yanında olacağı mesajını verdi.

Açılışta konuşma yapan Milas Şube Müdürü Ergun Gezer; “Anadolubank Milas şubesi olarak bireysel ve ticari alanda sağlayacağımız kolaylık ve hizmet kalitemizin yanı sıra tarım alanında sağlayacağımız finansman ile de çiftçilerimizi ihtiyaçları doğrultusunda yalnız bırakmayacağız.” dedi.

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı da yeni banka şubelerinin açılmasının Milas için gelişme işareti olduğunu ifade ederek açılış kurdelesini kesti. Açılışa katılan konuklar daha sonra şubeyi gezerek bilgi aldı.

MİLAS’A YENİ BİR BANKA ŞUBESİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 15:37:05
Güncelleme :15 Kasım 2009 Pazar 22:49:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?