20
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

Askeri araç kaza yaptı

Muğla’nın Milas ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada tatbikattan dönen bir askeri araç kaza yaptı. Yağış nedeniyle kayganlaşan zeminin neden olduğu kazada 1’isi ağır olmak üzere 5 asker yaralandı.


Kaza; bu sabah saat 9.30 sıralarında Milas’a bağlı Pınarcık köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın’ın Didim ilçesinde düzenlenen bir askeri tatbikata katıldıktan sonra Marmaris Aksaz 6. Deniz-Hava Tatbikat Komutanlığı’ndaki görev yerlerine dönmekte olan askerleri taşıyan araç; Milas-İzmir karayolunun 35’inci kilometresine geldiğinde geceden beri devam eden etkili sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü Uzmançavuş Cumali Erdem ağır olmak üzere, Astsubay Cengizhan Şentürk ve erler Serhat Ozan, Şerif Ali Kurt ile Aslan Hoplan’da yaralandı.

Yaralıların olay yerine çağırılan ambulanslar ile 75. Milas Devlet Hastanesi kaldırılarak, tedavi altına alındı. Kazda hafif şekilde yaralanan dört asker ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Durumu ağır olan Uzmançavuş Cumali erdem’in tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 10:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?