19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

Bar saldırganları yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesindeki bir barda üç gün önce meydana gelen silahla yaralama olayının zanlısı ve azmettiricileri tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Milas’ın Dörtyol Semti’ndeki bir barda bar işletme sahibinin işyerinde silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmasının ardından çalışmalarını genişleten Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekibi olayı kısa sürede aydınlattı.

Bar sahibi Vahit Ç’nin ayaklarına üç el ateş ettiği iddia edilen Turgut T. (29) Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir inşaatta ve saldırının azmettiricileri Ramazan K. (40) ve kardeşi Hamit K. (35) işlettikleri barda polis tarafından gözaltına alındı.

Saldırının 15 gün önce barda çalışan bir konsomatris nedeniyle tartıştıkları yaralı Vahit Ç.’nin ağabeyi Bilal Ç.’nin Ramazan K’ye bir el ateş ederek yaralaması nedeniyle meydana geldiği iddia edildi. 15 gün önce mahkemeye çıkarılan Bilal Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ramazan K. hastanede tedavi altına alındı.

Dün gece hakim karşısına çıkarılan Turgut T. silahla adam yaralama suçundan, Ramazan K. ve Hamit K. azmettiricilik suçlarından tutuklanarak Milas Kapalı Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 12:50:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?