19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

Başkandan park sözü

REHABİLİTASYON MERKEZİNE PARK SÖZÜ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kendisini ziyaret eden M. Önol Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine oyun parkı sözü verdi.

M. Önol Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi Müdürü A. Fırat Çakıroğlu, Psikiyatri Öğretmeni Murat Karataş, gönüllüler ve özel çocukların katılımıyla gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Muhammet Tokat, “Herkesin düşündüğünün aksine sınırsız imkânlara sahip değiliz. Bize gelen talepler, makul olduğu sürece sizlere her zaman destek vermeye hazırız. Toplumsal sorumluluğumuz olan özel çocuklarımızın, sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Milas Belediyesi’ne yardımlarından dolayı teşekkür eden M. Önol Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi Müdürü A. Fırat Çakıroğlu ise, “Çocuklarımız, öğretilenleri çok güzel kavrıyorlar. Bizlerin, sizlerden isteği merkezimizin arka bahçesinin düzenlenmesidir. Mevcut parklardan çıkan oyun gruplarını bizler için değerlendirmeniz çocuklarımızı çok mutlu edecektir” diye konuştu.

Bahçenin biçimlendirilmesi konusunda Bayındırlık Birimi ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü arayarak bilgi veren Başkan Muhammet Tokat’ın, en kısa süre içerisinde bahçede gerekli düzenlemenin yapılacağını söylemesi üzerine özel çocukların mutluluğuna ortak olan Çakıroğlu, “Bizlere, günün en güzel haberini siz verdiniz” ifadelerini kullandı.

İsviçre-Birleşmiş Milletler Gençlik Fonu’nun ‘Bir İlmik de Sen At’ Projesi kapsamında dokudukları halılardan birini Başkan Tokat’a hediye eden özel çocuklar, ziyaretin sonunda toplu fotoğraf çektirdi.

REHABİLİTASYON MERKEZİNE PARK SÖZÜ
REHABİLİTASYON MERKEZİNE PARK SÖZÜ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 21:01:04
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 23:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?