19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

Bayramda soyuldu

Muğla’nın Milas ilçesinde bir mefruşat dükkanında Ramazan Bayramının ilk günü yaşanan hırsızlık olayında 50 bin YTL değerinde perde ve kumaş çalındı.
Hacıilyas Mahallesi’ndeki mefruşat dükkanında Ramazan Bayramının ilk günü yaşanan hırsızlık olayı işletme sahibini isyan ettirdi. İşletme sahibi Bülent Sarı, maddi zararının yaklaşık 50 bin YTL olduğunu söyledi.


Edinilen bilgiye göre; Hacıilyas Mahallesi, Kocayol Caddesi’nde Bülent Sarı’ya ait mefruşat dükkanına sabah 05.30’de kapıyı kesici aletler yardımıyla açarak giren hırsız ya da hırsızlar, işletme içindeki raflarda bulunan çok sayıda perde ve ipek kumaşı beyaz bir kamyonete yükleyerek götürdüler. Görgü tanıklarının ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, dükkanda parmak izi araştırması yaptıktan sonra hırsız ya da hırsızların bulunması için çalışma başlattı.


İşletme sahibi Bülent Sarı maddi zararının 50 bin YTL civarında olduğunu belirterek, “Bayram sabahı komşularımın telefonuyla dükkanıma geldiğimde tüm mallarımın çalınmış olduğunu gördüm. Maddi zararım 50-60 bin YTL civarında. İşyerimdeki perde ve kumaşlar çalınmış. Polis ekipleri ihbardan 10 dakika sonra gelerek parmak izi araştırması yaptı ancak hırsızların eldiven kullandığı anlaşıldı. Polis ve jandarma arasında koordine eksikliği var. Görgü tanıklarının ifadesine göre hırsızlıkta beyaz bir kamyonet kullanılmış. Polis, jandarmayla temasa geçerek bunun bulunmasını sağlayabilirdi. Ama, jandarmaya herhangi bir bilgi verilmemiş. Ben de jandarmaya bilgi verilmiştir diye düşünerek bildirimde bulunmadım. Bu konuda Milas kaymakamına şikayetimi dile getirdim. Hırsızların bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 13:04:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?